Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser

Sädesfälten
blåst ger sammetsskiftningar
mörknar i regnskur




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-11 10:51



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Valör-rik känsla.
2019-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur sädesfälten förändras beroende på väderleken!
2019-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP