Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är hela universums mitt


Jag är i en himlastormande atmosfär
Älskling jag är vidunderligt kär, kär
Du kom, du såg att jag var i själsnöd
Din sång, i min ensamhet, med glöd
När du springer naken och skrattar
Det är första gången som jag fattar
Att livet måste levas öppet och fritt
Kärleken är hela universums mitt
Vilda och vackra i ett heligt ursinne
Smekkysser dig, trär av dig ditt linne
Vi knullar i skogen i en dårskap vilda
Skimrande ser vi solen, kyssar milda. 
 






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2019-07-12 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP