Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandat

Kantareller
de första små knapparna
fästingar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-14 20:22



Bookmark and Share


  Rosmarin
En oväntad vändning på slutet med bett i! Bra!
2019-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Att i naturen leta kantareller är toppen
när man kommit hem
är det dags att undersöka kroppen.
2019-07-15

  Cikoria Blå VIP
Kantareller -
det är en gyllene lycka det!

2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP