Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINDFÅNGAD

Ge mig din hand min vän
när vinden blåser snålt

Vinden är min vän, smeksam
när du sprider min kropp,
hem jag längtade i sorg en gång
när fruktan blev mitt hopp.

stigen är smal
ensam är stark
när ensam går
med ensamma
steg. utan mål

Ge mig din han min vän.
Och bär mig …

© Bosse 14 juli 2019.






Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-07-14 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten