Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ENDA KYSS



EN ENDA KYSS

Jag stod där jag hoppades på en chans
En nybörjartur
Den här dagen i mitt hjärta var när jag såg dina söta ögon
då visste jag att kärleken låg på lur

Jag visste at jag hade chansen att göra ditt hjärta livfull
Då skulle våra hjärtan smälta som choklad i en kastrull

Ögon mot ögon en intensiv blick,en fullständig lycka
Det var den dagen vi tillsammans kyssen skulle knycka

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-07-14 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj