Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt annan tid

 
Det kommer att komma en helt annan tid.
Då du får erfara äkta och underbar frid.
Över all ständig anspänning och stress.
Borta allting som sätter dig under press.
Lugn skön kreativitet, glädje och harmoni.
Äntligen så kan du känna dig hel och fri.
Så kommer det att bli när ditt liv är slut.
I himmelen så ljuder ditt vackra lyckotjut. 







Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-07-16 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP