Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM KYSSAR VAR REGNDROPPAR


OM KYSSAR VAR REGNDROPPAR

II:Om kyssar var regndroppar
Skulle jag skicka dig ett ösregn:II
För du är det bästa för mig

II:Om kramar var sekunder
skulle jag skicka dig timmar:II
För du är det bäata för mig

II:Om leenden var vatten
skulle jag skicka ett helt hav:II
För du är det bästa för mig

Om kärlek var en person
om detta detta var möjligt
då skuille jag skicka mig själv

Om kyssar var regndroppar
Skulle jag skicka dig ett ösregn
För du är det bästa för mig

SOLO

Om kyssar
Om leenden

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-17 02:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra stavning
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj