Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om dej bästis


Brustet

Brustet



Du, såg på mej

sa till mej

-Jag vill ha dej

vill du ha mej

jag vet inte

du
Du sover med andra

är otrorgen,

du letar utan att hitta

ser utan att verkligen titta

förstör utan att verkligen förstå

ser på mej

som alla andra

ser inte alla
dessa fel

min bakgrund

du kan omöjligt förstå......
kommer att smula sönder mitt hjärta...




Fri vers av MånLjusSippra
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-06-27 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MånLjusSippra