Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos



Mystiska egenskaper
i det krökta rummet
där partiklarna svävar
i det tomma utrymmet
Förklaringar över tillståndet
är en omöjlig uppgift
när den fysiska upplevelsen
är av gudomlig natur
Vem kan förutse
det vetenskapliga
resultatet av en tro




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP