Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 23 Januari visste jag att jag var Kär


Älskling minns du då...

på min födelsedag
du hade din grön och vit randiga tröja på dig

minns du

...




Övriga genrer av Ruth-Louise
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-06-27 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruth-Louise
Ruth-Louise