Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under våra fötter - krossat porslin


tiden försvann när ni slutade andas
och dagarna blev mindre stora

det är länge sedan nu
men det känns fortfarande som om de var igår

alla tårar har försvunnit från luften
de skär i mig, inuti

och det gör ont att se dig så djupt inne i allvaret
när du tänker på mig
för jag vill ingenting hellre än att slippa låta dig höra
men jag kan inte låta orden stanna

du älskar mig

och jag vore ingenting utan dina ögon när jag försöker gråta




Fri vers av Ruth-Louise
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-11-08 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruth-Louise
Ruth-Louise