Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd/Blå Lycka

En gång slarvade jag bort min lycka
det gjorde ont
Men efter en stund insåg jag att det var fel
Jag hade inte tappat lyckan
den hade bara bytt färg
Och rött är finare än blått
- mer varmt




Fri vers av Ruth-Louise
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-25 21:36



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Definitivt rött, bra analyserad färgpsykologi
2007-08-19

  KonstigaKatter
Glädjande ord! Lyckan som byter färg:) (skulle bara ändra lite på textens form för att göra den mer stark, tydlig... vet ej hur men det känns så:)) Gillar texten!
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ruth-Louise
Ruth-Louise