Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevande och levande

Jag har alla svar
om du ställer rätt frågor

Jag har alltid kärlek
om du visar
mig
kärlek

Jag har chips
i tallriksskåpet
och öl i kylen

Jag har
en inre styrka
som ibland bränner mig
inåt,
men det syns sällan utåt

Jag har rena kalsonger
skitiga tankar
snubblande ord
och ett hjärta som bankar

Hon ler i motvind
och tänker
framåt

Jag är ochså
hon
förklädd till man

Vi är alla
trevande
här på
den ostadiga
jorden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 148 gånger
Publicerad 2006-06-27 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan