Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan sprack (men jag vill inte minnas)

Bubblan sprack men jag vill inte minnas
Hur ont det gör när känslan kommer tillbaka
För det var ett tag sedan sist nu
Och minnet glömmer bättre än hjärtat
Den mening som så många gånger
Sänkt mig till mörkaste mörker

Nu kan jag bara hoppas på min gråt
Den som så länge varit stum
Åter ska väckas till liv och falla
Med tårar som kanske kan mildra

Ty smärtan i det bortglömda gör ont
Så mycket ondare än jag kommer ihåg

Ja bubblan sprack och jag vill gråta
Över den mening som vill styra mitt liv
Orden jag mest fruktar är dessa

Jag hatar mig själv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Minnet kommer ihåg på cellnivå
2019-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Det förflutna bär vi med oss, ibland vilar det, ibland kommer det upp till ytan och det gör ont!
Önskar dig allt gott.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP