Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psychedelic romance

Our psychedelic romance, got me completly blown away,
Now i'm wishing you were here, wishing you would stay

Two wet cheeks, a broken heart, i'm walking away,
But as long as you'r happy, i guess i'll be ok

So long!




Fri vers av Chadwick
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-07-25 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chadwick