Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

How's it going?

On a bad day i'm good, on a good i'm just as fine,
So whenever you ask, that's my answer every time

Life is absolutley free, and i'm happy to see,
That you'r also doing good, even better than me




Fri vers av Chadwick
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-07-25 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chadwick