Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILADE ORD

om vi säger att ett vanligt..
du hade knackat på
allt fortgår så bra, ändå

Jag tror inte att du förstår
men nu ser jag att du lyssnar.

vad kan vi göra med detta
anser du allt förlorat innan

Radbryter
gör du inte alls
om du tänker efter vilket
förvånar mig, för kanske.

Kanske jag behöver dig ibland ändå.

© Bosse 26 juli 2019.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-26 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten