Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vidöppet behov

 

 

Så ger hon sig iväg , 

bara hon, 

Med en lagom dos ego

möter hon resan

Hon andas, hjärtat slår

Bär sin egen tyngd 

Bär sin egen längtan 

Vänjer sig vid en stund

För att resa vidare i ett

Tillsammans...

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-26 17:35



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
helandet
2019-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Trivs du bäst i vidöppna landskap?
2019-07-26

    Lena Staaf VIP
Du beskriver det förunderligt stora när människor möts, i kärlek eller vänskap, i vart fall i gemenskap.
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP