Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Natten

Min ängslan syns i dagens ljus,
Klär av mig utan tvivel,
Blottar mig så hänsynslöst,
Lämnar sent omsider,

Längtan efter dig är stor,
Smek sakta vid min hud,
Lindra dig omkring min kropp,
Min vän i mörkrets skrud.




Bunden vers av sery
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-29 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sery
sery