Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blick på min döda kropp

en blick på min döda kropp,
en själ med andningsstopp,

ett skådande av det som en gång varit,
en titt på det bortgångna jaget,

min döda kropp är inte mer än 17 år,
avliden innan förra årets vår,

ett lik med oskuld, längtan, misstag,
och i dess ställe,

jag.




Fri vers av sery
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-12 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sery
sery