Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Medan väderstrecken roteras

 

Det känns som hennes

hjärta skramlar och det

enda som syns av hennes

kamp bor i skimret mellan

hav och himmel

 

Tidvattnet väller fram likt

en klänning med en glipa

där pulsen kan slå urringat

 

Hennes hjärta hörs och rörs

så mycket och så hårt med

en längtan som jorden vet

och himlen hört allt om 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-29 08:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Full av känsla!
2019-08-06

    Lena Staaf VIP
Dikt fylld av skönhet, längtan och kamp.
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP