Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULSPORRE

sommarminnen från i fjol
hur de fladdrade förbi
liknande mammas gamla kjol

samma sommar kan ej återskapad bli
så vackert mönster
med den tryckta blomman
svängde glatt i glädje som i sorg
runt benen på den gamla gumman

den blev inslag i en gammal matta
klipptes i trasor, på den kjolen
vilar fridfullt vår gamla katta

under stolen föddes Familjelycka

glädjen fick gamla mor aldrig uppleva
att katta på matta, fick sina små
prydligt vilande på blomster driva
en sötväpplings blomma
doftar ljuvligt ändå

© Bosse 30 juli 2019.








Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-30 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten