Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisontens Kleinblå rand


Vi är andra nu
Med kroppens
alla celler utbytta

Dit upp ska vi åter
Med allt det som
blev kvar av oss

En vilja till längtan

Livsprocessens
drivkraft framåt

Det får ta sin tid
Att klättra upp till
högsta punkten
av den gamla åsens
rygg

För att åter uppleva
det vi alltid har

En längtan närmare
horisontens Kleinblå rand




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-30 10:24



Bookmark and Share


  danne //
fjärde stycket : "att få klättra upp"
Det är nog så att det får oss att fortsätta fram även om vi når dit så vill man nog göra om det om å om igen ..
Bara min frisläppta tanke Lottie ..
gillar den
2019-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag googlade på Klein-blå.
Klart snygg färg.
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP