Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varat

Jag är och vill inte
bli
Jag är och vill så
förbli




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 14:31



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Ja - att vara bara
Tack!
2019-08-03

  Respons VIP
Att vara är att leva i nuet och vara nöjd med det - så tolkar jag din dikt.
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP