Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett kantarellställe borta


Skogar

Storhjul, djupa spår
snabbt ändras skogsmiljön
fruktan för bränder




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-02 19:34



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En haiku i tiden! Förändringar.
2019-08-10

  Anya VIP
Trist när kantarellställena försvinner. Fint fångat här med skarpt öga.
2019-08-04

  Monika A Mirsch VIP
Sällar mig till limericks
skogslycka
Utmärkt är din haiku!
2019-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om det som pågår på många ställen i vårt land!
Hoppas att kantarellerna börjar växa igen.
2019-08-04

  Jan Widströmer VIP
Inte alltid man låter skogsmaskinerna fara varsamt fram eller återställer deras skador. Efter brand är allt förändrat till oigenkännlighet. Den stora tragedin. Hörde en kantarellförsäljare klaga över att det är svårt att hitta exemplar av tillräcklig kvalitet för försäljning pga torkan.
2019-08-03

  limerick
Snygg haiku och sina kantarellställen önskar man ha kvar för att få uppleva

Skogslycka

Kantarellstället

lyser av gyllene gult

höstens skogslycka
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP