Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyslektikerns tröst


Hon var mycket ledsen men då kom en tröska




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-03 17:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Befriande när molnen skingras
och himmelen blir ljuvligt blå
spelar ingen hur det stavas
eller på vilket sätt det kommer på.
2019-08-07

  Öknens Ros VIP
Ibland får man hjälp från oväntat håll! ;)
2019-08-04

    Sefarge VIP
Tröskerskor är guld
Värda i tillvaron!
De älskar tröska vad
andra sått?
;)

2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP