Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT BUDA LÖDYN

Vem var ni som reste monumentet
som åkallar solen uppgång i öster
ur det fjärran havet.
Var ni fararna, sökarna efter
det eviga ljusets källa.

Blev ni dessa återvändare som med solen i ryggen,
strandens förlorade bebyggare. Gråtande
såg det eviga mörkret i väster
torna upp sig i fjärran.

Bosse 4 augusti 2019.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten