Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baptistpastorns dilemma


Baptistpastorn Prydenius vågade inte komma ut. Han var bög så det knakade i sänggavlarna, men han ville ju knappast bli utslängd ur gänget. Homosexualitet är djävulens påfund predikade han. Men vi ska inte hata, vi ska reprogrammera våra älskade bröder och systrar med Guds heliga ord och Den Helige Ande.
Just när han sa det så såg han hur en ung kille såg på honom med en genomborrande blick. Så som en homosexuell ser att någon är homosexuell. Det gick kallvarma kårar genom Pastorn av skräckblandat välbehag, och det ryckte i baguetten. Hans röst gick upp i falsett, men han räddades utav Countrybandet Holy road to heavens svängkäcka toner. Pastorn blev inte långvarig i församlingen och omvände sej så småningom till distriktsordförande i Kristna HBT.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2019-08-06 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP