Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din brinnande själ



Jag kysser din sorg
och dina ögon
slår ut i sommar
Jag famnar din
iskalla ensamhet
och du skrattar igen
Jag lyssnar på allt
som du inte säger,
skriver det i ett
parfymerat brev
med en gul ros
Du visar din brinnande
själ, och jag jublar lycklig
I våra kyssars ljus
sker ett helande mirakel
när tiden börjar gå
Det förflutna är här
Du kysser min stav
och jag famlar i extas
Vår kärleks heliga
förbund ger oss frihet,
och jag älskar att se
och höra dig komma.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-08-06 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP