Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker fe

Min fina vän och skyddsängel 

Det finns så mycket jag vill säga

För att visa hur glad jag är att få känna dig

 

Du får mig alltid att känna trygghet och glädje

Även om jag tvivlar på mig själv 

Det är det inte alla som klarar av 

 

Men du och jag är själssytrar

Som haft turen att hitta hem

 

Du är en stark person

Som kan övervinna allt

Så när du någon gång tvivlar

Hoppas jag du vet att jag alltid finns för dig

Ty du är en ängel full av värme

Med ett hjärta utav guld

 

Du är vacker som du är min vän

Med ditt långa hår är jag säker på

Att du ser ut som ett skogsväsen 

Eller en vacker fe

 

Så tusen tack för att du finns min älskade skyddsängel 

Jag kommer alltid älska dig. 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-26 23:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin och varm text!
2019-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dikt om kärlek, värme och gemenskap!
2019-08-28

  ULJO
Skönt att de finns de där änglarna som skyddar och bevakar.
2019-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP