Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ett hemskt brustet hjärta


Jag har ett
förskräckligt
brustet hjärta.
Där ryms en
svart gigantisk
smärta.
Jag står på
stadens torg
och skriker
ut min sorg.
Har fått så
mycket stryk.
Kör mig till
akutpsyk.
Jag har ett
hemskt kolsvart
hjärta, och en
ohållbar smärta.
Min sorg är
frätande
och omätbar.
Du tog ditt liv
och lämnade
mig ensam
kvar.
Jag står på
stadens torg
och skriker
ut min sorg.
Gud, se mig
i min nöd, 
ska detta bli
även min död?





Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-08 18:04



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt om den smärta som får en til at blive mere ensam end ensam , når et menneske man har kár begår selvmord.. Selv om jeg måske ikke er så meget fan af denne simplistiske stil tyckar jag at du gør det på et bra sátt. Jeg synes også, at digtet er med en fin komposition og et bra flow, så det er inspirerende at læse med venlig hilsen Klaus
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP