Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon som det berättats om

 

Vad är väl en båt, efteråt 

När den inte längre bär det

som gått isär 

 

Vågorna vet det mesta om såna 

ting och värker en stund

av olustighet innan öppet hav 

 

Vad är väl en båt, efteråt 

Jo en känsla under en näve och

en doft att släppa med ögat

Hon ska möta nya vatten...

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-09 00:14



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
starkt berörande
2019-08-13

    Lena Staaf VIP
Underbar text där man anar sorgen efter en separation och kampen för att gå vidare.
2019-08-09

  Larz Gustafsson VIP
"Lugnare vatten
Makligare sjö
Och vid horisonten
lycksalighetens ö"
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP