Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och mina blodiga händer i ditt hår

Jag minns inte längre hur allt började. Kanske en förgrenande dov ton; kanske ett skratt som övergick i vädjan; kanske denna rytm som av rasslande tåg i öde landskap; smutsig avgrund och mina blodiga händer i ditt hår. Jag vet inte, och jag går ner för gatorna, passerar alla dessa ställen, dessa människor, dessa rytmer jag inte längre tillåter mig höra. Och jag brukade viska att för dig ska jag berätta, för dig ska jag teckna detta landskap och begripliggöra skeendet.

(När jag sedan försökte förklara, mest läten i brist på ord, en rörelse i ditt ansikte och jag viskade mot din hud och andetag mot dina linjer och ditt skratt som jag fångade i mina händer som jag sträckte fram och bad dig önska allt du ville.)




Prosa av u3289h4
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-09 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som för mig är svår att förstå.
Ändock lever den kvar i mitt minne.

Gillar dom 4 sista raderna skarpt
2019-08-17

  danne //
suggestiv resa i minnet hör man hur slippersen trycks ner mot makadamet med sån tyngd i minnet.
Det är ett bra bildspråk med djup i din text du är grym helt klart på att måla.
Måla med känslans ord och konstruera
denna värld av känslor från verkligheten i symbios med det instängda ...
u3289h4 good work...

2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

u3289h4