Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Jag lever mina dagar i stillhet. Rytmen gömmer jag undan i kopparlådor, plastpåsar med avsändare, djupt nere i källaren och på vinden bland trädkronorna. Och natt efter natt går jag ner för trapporna, ut genom ytterdörren och ut i det vilda, rytmen grävs ner under symbolen i trädgården jord i min mun och alla sprickor. För jag kuvar och förpassar till det dolda, tejpar och svetsar samman. I pauserna grumlar jag mitt sinne och har gjort så så länge - allt detta brus och jag vill inte tänka på vad som kan hända. Och jag meddelar att jag har mina vanor och undviker tecken, skyndar genom kvällarna, köper mig fri från rörelse. Allt är stilla och jag skriver in sökorden.




Prosa av u3289h4
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-13 22:16



Bookmark and Share


  danne //
En fantastisk skildring, det finns något nervpirrande i texten som är ruskigt bra!
2019-10-14

  cilax VIP
det är i sprickorna det skedda formas. snyggt
2019-10-13
  > Nästa text
< Föregående

u3289h4