Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skära ut och ge dig

Det var när du band mig till dig, där genom gemenskap i blickar och rörelse och jag visste att jag skulle förenas med vågorna, den röda tråden fanns inte mer, och vågorna var min strävan, rytmen innebar inte längre ensamhet utan jag blundande och det var som att sakta öppna bröstkorgen, bända varsamt isär, skära ut och ge dig det blodröda i gåva efter gåva. Mina blodröda händer och ditt skratt.




Prosa av u3289h4
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-09 19:42



Bookmark and Share


  danne //
Av dyrkan - har inte haft mycket åt det religiösa när det för mig har varit mer verkningslöst allt sedan barnsben att tror - något jag mer tror på är det man återfinner ute i skog å mark i självaste naturen. Oknytt å troll sånt är fyllda av märkbar kraft som ger en styrka , är lite trött just nu.. så hela poängen skenade iväg .. Du har ett intressant sätt att skriva på som en som håller i trådarna på dockorna på scenen - är helt klart fängslad av språket som kommer ut här ..Det är naket och ärligt.
Skildra smärtan å vreden på samma gång ..

Rugitbra skrivet. Agent u3289h4
uppskattar det ska du veta..
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

u3289h4