Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I fjärran pågår vardagen

 

Letar sand för tå

och utsikt för öga

Lägger bok att vila

medan tankar tänjs

Havet glittrar och 

känslan sjunger 

Varma klipphällen

mot människohud

Ge och ta emot 

i total närvaro

Sen slumra stilla 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-09 22:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker ordrytm
2019-08-10

  Johan Strömstedt
När man känner som du beskriver, ja då, just då äger man stunden. Fint!
2019-08-10

    ej medlem längre
Fint, vilsamt, följsamt..
2019-08-10

  Per Rydberg
Vacker uttryckt! Tycker om dikten.
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP