Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter stormande


Jag ligger i din famn
och gråter stormande
Det här livets smärta 
är alldeles för mycket.
Budet om en bekants
suicid skakade min själ.
Nu gråter jag häftigt
som ett förtvivlat barn.
Du smeker, tröstar
och håller om mig
tills det lugnar ner
sig, och jag känner
mig så skönt levande,
vild, öppen och seende.
Du är en underbar gåva
min älskade bästa vän.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2019-08-11 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP