Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhällsdugligheten

 

Enligt Socialstyrelsens rekommendationer så ser jag aldrig på TV. Jag tvättar, i en stark känsla utav sund samhällsduglighet, alltid händerna innan jag ska duscha. Jag ser aldrig en främmande människa i ögonen. Pratar aldrig med främlingar.
Jag är så otroligt blåst och dum, jag låser in mig på mitt rum, tycker och gör jag vissa dagar, andra dagar mår jag som en prins på ett konditori. Det ska vara gott att leva och att dö.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-12 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP