Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenvård/1

 

Hon står över allt 

som ligger bakom 

Reser sig inför nya

dagar och nätter

Böjer sig lagom

Klättrar högre än

någonsin förut

Bär bördorna på

raka armar 

Sträcker sig mot 

goda dagar och 

faller mjukt mot

närhet och känsla

Samlar sommar

och solnedgångar

Går nybyggda steg

för att möta sig själv

Allt som finns i 

närhet och stund

Ni vet vilka ni är,

ni som betyder...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-13 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP