Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent förbannat



Jag är ganska gränspsykotisk idag.

Som att hjärnan svävar i ett vacuum.

Det går inte att tänka konstruktivt.

Det står helt still, tänker på suicid.

Livet måste vara ett straff för något.

Jag måste prata med någon personal.

Känner för att ställa mig framför tåget.

Livet är alldeles för plågsamt och hårt.

Förödmjukelsen har hållit på i 43 år.

Jag förbannar den dag då jag föddes.








Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-08-13 12:46



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Utan förmildrande omständigheter är denna dikt modigt skriven..Applåd!
2019-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP