Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till kärleken


När du masserar och kysser min nacke, min kropp.
När du bara är den du är med din värme, ditt ljus.
Då tinar min psykiska och existentiella förfrysning.
Det finns människor som är så ytliga och banala.
Det är egot som härskar och det smittar med sin kyla.
Vi vill någonting helt annat, den djupaste ömhet.
Vi hjälper varandra att vara oss själva i alla känslor.
Livet kan vara så underbart och så jävla förskräckligt.
Kom i min famn älskade, det är dags för goa kyssar.
Vi har äntligen kommit hem igen - hem till kärleken.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2019-08-13 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP