Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syltans interiör

Alkoholistens up coming
dotter
-fri från kval å leva-upp-till
ideal
Skolad som hon är i APK and
all
Sådana är livets putslustiga
lotter




Bunden vers (Rim) av Mats Edin VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-13 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP