Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörliga stillbilder

Det är emballage om oss
upplösta och skyddade i ett

livet inte längre utbrett på längder
tidsindelningen borta, före efter innan sedan då nu igår imorgon
-rörliga stillbilder
Vad är karma i detta tillstånd?
Kausalitet?
Moral
Plötsligt betyder ingenting ingenting
Liv död kärlek hat saknad
Allting finns ingenting finns
Tiden är alltid aldrig spetsig rund nu sen eller då
snurrar å surrar
vi har inget med den att göra
inte ens vi har med oss att göra


Först när en tanke får fäste faller vi in i och fås igång igen






Prosa av Mats Edin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-14 13:55



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Inte ens vi har med oss att göra säger mig också något om att vara människa liksom sista hoppfulla meningen om att falla in och få fäste..
2019-08-16

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är ett fantastiskt avslut på en bra och tankeväckande text.
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP