Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens genomströmning


Kärleken är det fullt möjliga miraklet
och den genomströmmar allt och alla.
Din blick är en fyr i det vilda havet
när jag har navigerat mig helt vilse.
När du kommer in i rummet så blir
det ljust och jag njuter och ler stort.
Du lärde mig vad sann livsglädje är
när du visade mig vägen upp ur de
underjordiska labyrinternas kaos.
Jag var totalt ensam och psykotisk.
Vi kysser varandra länge underbart.
Min välsignade häxa du förtrollar mig.
Dina bröst är två vita kuttrande duvor.
Jag gnider din hud med olika blommor.
Din serena väldoft är tungt berusande.
Kärleken är det fullt möjliga miraklet
och den genomströmmar allt och alla.

 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-08-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP