Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrigal


I främmande land
eller ännu längre bort
svävar en fågel vars
längtan du fått

Kanske finns den i en
annan sfär
dit du aldrig kan nå
men drillar gör den
ändå

Den når dig ibland
då vinden förmedlar
dess säregna ton
buren från en annan
dimension




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-15 10:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin dikt om det främmande
2019-08-15

  Ulf Carlsson VIP
Enkel och finstämd dikt med romantisk touche om längtans blå fågel. Saknar dock en sista strof och undrar över rubriken.
2019-08-15

  Gunnar Hilén VIP
Oj så stillsamt storslagen längtan...
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP