Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Filmverkaren Jan Troell läser tystnaden som få andra.


Tystnaden intill


sekvensförtätningen

positioneringsmosaiken

en tystnadens roll

när stillheten fördelas

sprids ut växer i styrka


mellan tidens kast och

det vidgade landskapet i

barndomskalejdoskopet

och under pirrande bävan

gripa ögonblicksundret


hinna föreviga om bara så

konturer av det som ännu

inte blivit och det som

kontinuerligt formats under

uppehåll och minnesposer




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-15 13:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Allt och ännu mer som tystnaden kan innehålla.
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP