Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så himla bra och vacker...


En flock mycket snälla änglar storgråter i mitt badrum. 
Det är din ogråtna sorg säger dom, som vi storgråter.
En intensiv sorg, svart, glödande, frätande, outhärdlig.
Gud själv orkar inte att ha med den att göra säger hen,
dina jävla problem går inte att lösa, de måste upplösas.
Du måste lära dig att leva nära tillsammans med mig!
Fan nu dricker änglarna upp min allra dyraste whiskey.
Sen dansar vi loss till psykedelisk gammal rockmusik.
Alla människor är inkarnationer av Gud, säger en ängel.
Allt kommer att gå bra för dig, fokusera på det positiva.
Fortsätt att ventilera dina allra vidrigaste erfarenheter,
samtidigt som du håller ditt hjärtas ljus öppet brinnande.
Lyssna inte på alla själsligt korrumperade lögnhalsar.
Du är så himla bra och vacker, försök att inse det fullt ut.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-08-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP