Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften



Det innersta rummets tid
är dimensionerat
för överlevnad
Tidens mönster
upprepar sig
Skälet är missbruk
av förtroende
Allt är en fråga om erfarenhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-16 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP