Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en outsider i en sjuk värld...


Västvärlden är ett schizofrent enormt batteridrivet
hjärta. De där makabra fienderna, de som stänger
ned alla inre signaler på själsliv och fantasi,
de gräver sina egna gravar. Men först ska de skada
så mycket som det är möjligt allt och alla som är
vitala och levande, fantasi- och själfulla.
Akta er för deras blickar, bitterhet och hat.
Att vara en outsider i en sjuk värld måste
ju vara något friskt, starkt och bra, helt enkelt.
Att vara poet är ett heligt kall. Det med magi
laddade ordet kan upphäva sjukdomstillstånd.
Orden är en vaccination och ett skarpladdat vapen. 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-18 18:05



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tycker mycket om din poesi!
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP