Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi


 



 



I harmonierna



utav våra kyssars



symfoni kläcktes



den pulserande solen.



Himlen dunkade rosa



och träden talade till



oss om vildhet och frid.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-08-17 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP